Bedrijfsfilosofie CarMan

 

Doel

Het verbeteren van het rendement op de exploitatie van wagenparken voor fleetowners. Aandachtsgebieden hierbij zijn: kostprijsverlaging, levensduurverlenging, verhoging inzetbaarheid.

 

Visie

Ontwikkelen tot hét objectieve kennisbedrijf in de automotive-/ transportbranche op het gebied van exploitatie en rentabiliteit van alle soorten en merken zakelijk gebruikte voertuigen.

 

Missie

Het streven vanuit klantperspectief en het samenbrengen van praktijkkennis, automatisering en toekomstvisie naar effectief en pro-actief wagenparkbeheer met als uitgangspunt transparantie en een win-win-situatie voor alle betrokken marktpartijen.

 

Slogan

CarMan: To drive your business

online solutions for lease, rental, fleetservices & support


scootersmotorenscootmobielen (25 km)brommobielen (45 km)personenauto'sminivansgesloten bestelwagensvrachtwagenchassisbouwvoertuigentrekkersBE-aanhangersaanhangwagensopleggerscaravanscamperspersonenbussenautobussentouringcarsmagazijntrucksvorkheftrucksverreikersminigravers (rups)graafmachines (rups)graafmachines (wiel)graaflaadcombinatieswielladersdumpershoogwerkersmobiele kranenatv's/ quadstractorenlandbouwwerktuigen