Businesspartners

 

CarMan werkt nauw samen met de volgende partners: 

 

Patcho*  internet concepten en ontwikkeling

Patcho* ontwikkelt web-based applicaties, welke via het internet te benaderen zijn. De door Patcho* ontwikkelde applicaties kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.
Patcho* ontwikkelt concrete toepassingen. Oplossingen vanuit het oogpunt van de klanten gecombineerd met onze kennis en expertise. Onze maatwerk applicaties zijn volledig gericht op het stroomlijnen van de processen binnen en buiten uw organisatie.
Het ontwikkelen en onderhouden van content management systemen vormt een van de basis activiteiten van Patcho*. 

 

imagestudio eye-catcher

eye catcher is allround gespecialiseerd in de digitale creatie van grafische ontwerpen, fotografie, beeldretouch en web design.
We zijn allround gespecialiseerd in studiofotografie en locatiefotografie. Beeldmateriaal voor zowel commerciële- als art-doeleinden, magazines, brochures, huisstijl, posters, advertenties, autobelettering, canvasprints en websites. 

 

TekstPlus

Tekst: Bent u op zoek naar sprankelende teksten die smaken naar meer? Teksten die gelezen willen worden? TekstPlus verdiept zich in u, uw product of dienst, uw bedrijf en uw visie. Uw wensen vormen het uitgangspunt. Wij schrijven de tekst in hapklare brokken zodat de honger van uw lezer wordt gestild en hij overgaat tot actie!

Plus: Wij denken met u mee, spiegelen, activeren en creëren.
TekstPlus staat niet op zichzelf. Vorm, beeld, techniek en (marketing)concept maken van uw boodschap een succes. Een plus voor u.


scootersmotorenscootmobielen (25 km)brommobielen (45 km)personenauto'sminivansgesloten bestelwagensvrachtwagenchassisbouwvoertuigentrekkersBE-aanhangersaanhangwagensopleggerscaravanscamperspersonenbussenautobussentouringcarsmagazijntrucksvorkheftrucksverreikersminigravers (rups)graafmachines (rups)graafmachines (wiel)graaflaadcombinatieswielladersdumpershoogwerkersmobiele kranenatv's/ quadstractorenlandbouwwerktuigen